93 245 0304

93 245 0305

comercial@temo2.com

c. València 553

08026 Barcelona

veure en Google Mapsaccés tenda en línia

 
 

Material i màquines d'oficina

 

A Temo 2 ens satisfà de tenir el compromís de servir als nostres clients aquells articles que acompleixin amb les seves espectatives i necessitats, amb el valor agregat d'un servei personalitzat i de qualitat que l'ajudi a desenvolupar el seu projecte.

Pel que fa als materials d'oficina, tal com poden comprovar en els catàlegs en paper i en linia, podem disposar de qualsevol article que necessiti i de les marques i els models més coneguts, de millor qualitat i al millor preu.

En consumibles d'infomàtica disposem de cartoixos de toners o tintes de tot tipus de marques i models, així com capçals d'impresió, fusors i cintes de transferència. Ratolins, teclats, pantalles, cables de xarxa, usb i vga, reposacanyells, catifes, filtres de pantalla, faristols, cintes per a còpies de seguretat, discs durs externs, targetes de memòria, adaptadors, tots els tipus de CDs i DVDs gravables, i memòries USB portatils de tot tipus i capacitat

Disposem d'un ampli assortit d'articles de sobretaula (Grapadores, taladradores, dispensadors de cinta adhesiva), d'escriptura, materials específics de belles arts i dibuix, adhesius i etiquetes en blanc o personalitzades, talonaris amb tot tipus de formularis i llibres pre-impresos.

En quant al paper en tenim d'ecològic de fibra verge o reciclada, verjurat, vegetal, de mides especials, fotogràfic per a tinta o per a làser, paper continu i sobres i bosses de totes les mides i models.

En quan a la personalització d'articles podem actual actuar sobre qualsevol superfíe que sigui susceptible de ser-ho; segells de goma, ja sigui amb mànec de fusta o amb màquina d'autoentintat, segells numeradors-datadors metal·lics, sobres, bosses, carpetes, paper en fulls o continu, cintes adhesives i precintes amb la seva imatge corporativa, albarans, factures, rebuts, talonaris, memòries USB, discs CD o DVD, i tot tipus d'articles diversos de promoció o propaganda.

En quant a màquines d'oficina tenim plastificadores, enquadernadores, destructores, cisalles, bàscules, etc. Totes amb noves característiques d'estalvi d'energia i de protecció de l'usuari. Televisors, projectors (portatils o amb instal·lació), retroprojectors, pantalles, caballets, sistemes de megafonia, lectors de cd, dvd o Blu-ray, racs d'audio, receptors tdt amb disc dur.

 

L'APP de Temo2 per al teu mòvil!!!

Temo 2